"TE WEINIG KLANTEN?"

Volg het online programma

SUCCESACADEMY


Training, Support en Actie voor
Coaches, Therapeuten en TrainersBen je coach, therapeut of trainer 
en wil jij:

 • Meer impact met jouw missie zodat je als vanzelf de juiste klanten aantrekt?
 • Meer vrijheid en  winst, door succesvol je aanbod te verkopen, en zowel live als online meer impact te maken?  
 • Meer zelfvertrouwen en nooit meer het gevoel hebben dat het voor jou niet is weggelegd?

Vroeger kon je met alleen netwerken een leuke business bouwen.

Maar nu......? 

Iedereen staat op internet!!   

Maar, jij wilt ook als expert opvallen ......, toch?

We leven in een bijzondere tijd, met een oneindig groot bereik door internet.

Leuk al die mogelijkheden. Maar voor velen van ons is het een uitdaging.

Stiekem zie ik veel coaches of trainers worstelen als ondernemer.

Het valt ook niet altijd mee. We willen wel meer mensen helpen en meer klanten krijgen. Maar moeten nu naast ons vak, ook nog marketing, techniek en social media onder de knie te krijgen. 

Daar kunnen we ons soms alleen en onzeker door voelen.

"En dat is niet leuk!"

We willen juist onze missie verspreiden en zo veel mogelijk mensen helpen. 

Zelf heb ik een paar jaar geleden besloten dat ik niet alleen ín, maar zeker ook áán mijn business wilde werken. Zodat ik niet nachten lang wakker hoefde te liggen of ik wel genoeg aanmeldingen had voor mijn trainingen.

"Ik moest beter worden in online marketing."

Ik ging me verder verdiepen in de wereld van marketing. Las alles wat los en vast zat, en ik ging trainingen volgen van groten op dit gebied. 

“Mijn keerpunt kwam toen ik ontdekte dat online marketing ook leuk, eerlijk en makkelijk kon zijn.  Toen ik mét mijn onzekerheid , toch ging in actie kwam, maakte ik ineens reuze stappen. Ik wil dat alle ondernemers dat zo ervaren."


<Ellen Borst>  

Binnen een paar maanden had ik meer rust en de vrijheid die ik zocht in de onderneming die ik destijds had. Aanmeldingen voor mijn opleiding en trainingen kwamen toen spontaan binnen.

Nu ben ik inmiddels 10 jaar ondernemer. Ik heb ervaren  dat werkelijk succes niet  om cijfers draait. Want jeetje, wat heb ik me op momenten ellendig gevoeld. Wel geld verdienen, maar te hard werken, eenzaam als ondernemer en ongelukkig omdat ik te weinig tijd had.

Ik wil op mijn eigen manier onder eigen voorwaarden kunnen werken in mijn bedrijf.  Ik ben tenslotte ook nog moeder van drie kinderen. Wil daarom keuzes maken die goed voelen voor mij en met de juiste balans. Eerlijk zijn naar mijn klanten, veel waarde bieden, maar natuurlijk ook genoeg verdienen.

Is dat mogelijk? Jazeker!

"Wat bij mij écht het grootste verschil maakte?"

"Samen aan de Focus en Actie"

Tools, technieken en marketingstrategie  is van velen te leren. Maar deze vervolgens toepassen op een wijze passend bij jou?  

Daarin onderscheiden zich de succesvolle gelukkige ondernemende mensen zich van de rest.  

Dus ik ben me gaan omringen met experts en gemotiveerde mensen.

Ik ging leren, had mensen om mee te  sparren, kon focus houden, en kwam eindelijk in actie. Én dat op mijn eigen unieke manier.

"En dat gun ik iedereen!"


Daarom zie ik het als mijn missie om andere coaches en therapeuten te helpen hun mooie aanbod te verspreiden. Op een eerlijke "down to earth" manier met bewezen strategieën maar wel op een wijze die bij ze past.


"Wat mij vleugels gaf was: samen leren, focus houden en in actie te komen."


<Ellen Borst>

Dit is waarom je er bij wilt zijn:

arrow-down
line-chart

Van Waarde naar Winst

Ontdek hoe je binnen no-time je doelen realiseert of jouw manier. Geld verdienen betekent dan dat jij veel waarde deelt en veel mensen helpt. ​

heart

​Geef en leef je droom

Creëer impact en leef  je missie. Merk dat door je passie te volgen en in actie te komen jij je dromen realiseert.

Jouw manier


Jouw unieke manier en persoonlijkheid wordt gewaardeerd en mag gezien worden. De trainingen zijn daarop af te stemmen

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Ellen weet heel goed te luisteren naar wat er speelt en ontdekt snel de dynamiek van waar iemand zit. Ze vindt eenvoudig aansluiting bij de behoefte en geeft aanmoediging en aanwijzing om je eigen pad te lopen maar dan wel vanuit verschillende door haar aangereikte optieken. Ze is aanhoudend, helder en maakt alles direct toepasbaar. Door de cursus voel ik me vrij om mezelf en mijn bedrijf zichtbaar te maken. Een training bij Ellen is echt aan te bevelen.

Toos Bartlema - Coach en supervisor

Een tijd geleden was ik op zoek naar iemand die één van onze medewerkers kon begeleiden in het bereiken van haar doelen en het vinden van een balans daar in. Ik voorzag mogelijk uitval als wij daar geen hulp bij zouden bieden en dat wilden we graag voorkomen. Met uitval zou niemand gebaat zijn; wij niet en de medewerker ook niet.

Ik zocht naar iemand met een praktische insteek omdat ik voelde dat zo’n aanpak hier het meest paste. Per toeval kwam ik in contact met Ellen. Haar aanpak gaf me meteen een goed gevoel. Dat gevoel bleek te kloppen. Inmiddels heeft Ellen voor ons al een aantal medewerkers begeleid. Allen naar volle tevredenheid. Onze medewerkers waarderen haar aanpak en het feit dat ze eerlijk en oprecht aan hen teruggeeft wat ze ziet. Ellen heeft hen in een afgebakend aantal sessies geholpen om balans te vinden en zelf weer verder kunnen, zonder verzuim. Heel erg fijn!

Myra Vissers - HR Adviseur

In mijn "intakegesprek" met Ellen heb ik ervaren hoe Ellen heel snel overzicht en structuur weet te
creëren. Dit in combinatie met de waardevolle praktische tips die ze me meegaf, kreeg ik weer de
juiste focus en wist heel concreet welke volgende stap ik te zetten had. Ik kan je een "call" met Ellen dan ook van harte aanbevelen.
Ik ben daarna ook een tevreden klant van Ellen geworden.

Herma Dennekamp - Virtual Assistent

Ellen heeft mij geholpen meer focus te vinden. Ze heeft veel ervaring op het gebied van marketing. Wat ik fijn vind is dat ze mij helpt daarin een weg te vinden die bij mij past. En dat hoeven niet de geijkte paden te zijn. Als je tegen persoonlijke belemmeringen aanloopt, zal ze je op liefdevolle manier een spiegel voorhouden. Door de combinatie van deze eigenschappen en kwaliteiten helpt ze je stappen te zetten in het ondernemerschap én als persoon. En bovendien is het ook nog een leuke spontane vrouw!

Djoeke van Dooren - Virtual Assistent

Ik ben heel erg blij met Ellen als coach tijdens de training. Ik heb nu een goede blauwdruk van mijn bedrijf en alle informatie waarmee ik verder kan. Het is echt super gaaf gegaan.

Saskia Klein - Lifestyle coach

Samenwerken met Ellen maakt ondernemen voor mij leuker en makkelijker. Ik zie Ellen als een fijne gelijkwaardige partner waar ik regelmatig mee kan sparren. Door ons regelmatige persoonlijk contact kreeg ik mijn doelen duidelijker en kreeg ik meer helderheid over de stappen die ik wou zetten. Super bedankt voor de samenwerking Ellen.

Sofie de Boeck - Mindfulnesstrainer en relatiecoach

Ik heb een gave training bij Ellen gedaan. Ze heeft me enorm gestimuleerd om mijn business de juiste richting op te krijgen. Ellen is doorpakken, aanpakken, no nonsense en veel waarde. Ze weet je heel goed te motiveren, inspireren en activeren. Super tof

Herma Dennekamp - Virtual Assistent

Ik heb een traject bij Ellen gevolgd. De kracht vond ik met name de live sessies bij haar op kantoor. Ik werd aan de hand genomen in de marketingwereld en alle mogelijkheden voor mijn bedrijf. Ik kon thuis ook eenvoudig verder met implementeren met ondersteuning van de Online Academy die echt vol waarde zit. Zoveel inhoud en te gigantisch voor woorden. Het was helemaal super en ik kan Ellen van harte aanbevelen.

Marije Scheeren - Jongeren loopbaancoach

Ellen, als personal coach in business, is een grote aanwinst binnen mijn bedrijf. Haar focus, gedrevenheid en precisie maakt dat ik grote stappen heb kunnen zetten in groei, het aanbrengen van structuur, het vergroten van mijn bereik t.a.v. mijn doelgroepen en in het uitzetten van marketingplannen. Zij weet precies de juiste snaar te raken, zodat ik weer verder kan binnen mijn bedrijfsvoering. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.

Minette Jacobs - Yoga en mindfulness teacher

De SuccesAcademy zit boordevol strategische marketing trainingen. In de video's leg ik je helder uit welke stappen je kan zetten om meer klanten aan te trekken. 

Wat je krijgt...arrow-down


1 jaar lid van de 

SuccesAcademy

€ 950- *

 • Toegang tot de Online Succes Academy 
 • Direct toegang tot de Online Succes Community (de besloten support groep) 

-------------------------------

*exclusief 21% BTW


“Creëer impact met je droom”

Ellen Borst

wat je krijgt:


Je krijgt strategische trainingen met onderwerpen zoals:


 • De basis voor succes
 • Wie is je klant?
 • Wat is je boodschap?
 • Wat laat jij zien?
 • Hoe bereik jij je doelgroep?
 • Hoe maak je klanten van bezoekers?
 • Wat hoort er op je website?
 • Hoe bouw je een ultieme salespage?
 • Hoe bouw je een geautomatiseerde klantroute/salesfunnel?
 • Welke klantroute is geschikt voor jou?
 • Hoe maak je een gratis digitaal product?
 • Hoe creëer je een automatisch mailsysteem?
 • Hoe doe je een lancering van je product?
 • Hoe werkt Instagram zakelijk?


Elke stap heeft impact

“Jouw route vind je op geen enkele kaart, maar toont zich met elke stap”

Ellen Borst


Zodat jij ontdekt:


1. Hoe jij je kunt positioneren

En een glashelder beeld van je kracht hebt, je ideale klant en het beste communicatie middel en platform.

2. Hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt en deze lanceert

Je kennis en ervaring verpakt in een onweerstaanbaar aanbod. Met de juiste oplossing en de beste prijs. En deze kunt lanceren!!

3.  Hoe je fans maakt

Een groep van fans  waarmee je communiceert en resoneert op passende wijze. Zodat mensen je herkennen als expert, weten wat je brengt en waarbij je aanbod volledig aansluit. 


4. Hoe je een geautomatiseerd systeem bouwt

Een systeem waarbij je niet dagdagelijks op social media hoeft rond te hangen. Maar wel je doelgroep aanspreekt, en als vanzelf verkoopt.

arrow-down


start vandaag nog met de

SuccesAcademy

€ 950- *

 • Toegang tot de Online Succes Academy  (1 jaar)
 • Direct toegang tot de Online Succes Community (de besloten support groep) 

-------------------------------

*exclusief 21% BTW


FAQ

 Snelle antwoorden op de meest gestelde vragen:


Heb ik direct toegang tot alle modules en lessen?

Hoe werkt de online academy?

Is de SuccesAcademy geschikt voor mij?

Wat kan ik doen als ik een vraag heb?

>