Over Ellen | Ellen Borst

ONLINE SUCCES

"Hoe bereik je dat?"

Heb je jezelf wel eens één van deze vragen gesteld?

Dan ben je op de juiste plek!

  • Hoe krijg ik meer klanten?
  • Hoe vang ik de aandacht van mijn doelgroep?
  • Hoe vul ik mijn workshop/training?
  • Hoe kan ik mijn winst vergroten?
  • Welke stappen zet ik om succes te krijgen?


WAT KUN JE VERWACHTEN

UNIEKE AANPAK VOOR SUCCES IN JE

BUSINESS

Ik geloof dat iedere coach die waarde levert écht eruit kan springen in deze overvolle markt. Maar dan moet je een kei zijn in marketing en online verleiden.
Maar hoe vind je de tijd dit te doen terwijl je een business voert..... jij al druk bent..... en een gezin runt?

In plaats van honderden boeken lezen, seminars volgen, webinars kijken en nog meer tijd verspillen aan standaard trucjes die niet werken of bij je passen. Schrijf je in voor Succestriggers (het is gratis).

COMMUNITY

Ik nodig je uit toe te treden tot de waardevolle community.
Je vindt er  succestriggers, handige digitale tools/apps en veel inspiratie van mijn kant. Het is een platform waar je antwoorden vindt op je marketingvragen.  Op woensdagochtend 9 uur zie je me live!

Mijn werk is mijn hobby. Maar mijn gezin
staat op nr. 1.

Slim online is dé oplossing voor mij!!

Over mij persoonlijk

Ik ben Ellen Borst, geboren in 1969. Ik woon in Waalre aan de rand van het bos (op steenworp afstand van Eindhoven). Samen met mijn lieve man, drie geweldige pubers, waarvan eentje net op kamer is, en mijn hondje DJ waar ik nog steeds verliefd op ben.

Wat me blij maakt

Ik heb een passie voor reizen, rondtrekken over de heel de wereld en nieuwe plekken ontdekken. Zee en zeilen, de zon en wind op mijn gezicht is een genot. Samen dingen doen met mijn gezin vind ik heel fijn en mega waardevol. Muziek maakt me blij en van dansen geniet ik enorm. Daarom zijn de dansfeestjes met mijn vriendinnen ook echt super leuk.

Fit blijven

Om fit te blijven sport ik een paar keer per week (best vaak vind ik zelf). In de ochtend hardlopen met DJ in het bos is heerlijk. Verder wandelen, yoga en wat fitness oefeningen. 

Ik doe mijn best gezond te eten. Dat vind ik soms best een uitdaging. Want zeg nou zelf. Wat is nu nog gezond?

Mijn inzicht

Mijn conclusie is dat levensgeluk draait om waardevolle relaties. Het belangrijkste in mijn leven. Een liefdesrelatie, zoals ik die heb met mijn partner Henk. De relatie met mijn kinderen en familie. Maar ook het contact met collega’s en klanten is heel waardevol voor mij.

 

Wat ik geef

Op deze site deel ik met veel liefde en plezier al mijn kennis en ervaring met andere ondernemers. Ik weet echt niet alles, maar heb de afgelopen 10 jaar wel erg goed opgelet. Online marketing is mijn passie en wil graag deze informatie voor alle coaches beschikbaar maken. 

Ik ben een praktisch en no-nonsense mens. Ik hou van aanpakken en er voor gaan. Met de juiste aandacht en vooral met liefde om te geven gebeuren er echt wonderen.

Je weet nu iets meer over mij. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

En stroomt het niet zo in je business? Ja, dat ken ik ook. Gelukkig heb ik nu manieren ontdekt die mij op de goede koers zetten. Ook probeer ik steeds nieuwe tools en strategieën uit. Wat daar uit komt, deel ik graag met jou.

Wat speelt er bij jou in je bedrijf?

Wees welkom dit te delen.

Heb je vragen, ik ben er. Een mailtje naar info@ellenborst.com is al voldoende.

Hartelijke succes groet,

"NET BUITEN JE COMFORTABLE LIJNTJES WACHT HET ÉCHTE SUCCES"

STAPPENPLAN E-BOOK MAKEN

  • Snel en eenvoudig, incl. persoonlijk voorbeeld.
  • Ik maakte dit binnen 4 uur, incl. 3D-cover.
  • In heldere stappen en met eenvoudige taal beschreven. 
>