Over Ellen | Ellen Borst

VrijLevenOndernemer

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen =>

Ben jij die ambitieuze coach, therapeut of trainer die graag meer klanten wilt?  

Die door het slim inzetten van het internet op een prettige manier meer omzet wilt maken? Die, net als ik, streeft naar een VRIJLEVEN?

Dan ben je hier op de juiste plek gekomen. 

Ondernemen vind ik fantastisch! Ja, soms is het een "hell of a job". Maar het is juist mijn streven om het leuker en makkelijker te maken voor mezelf en voor de ambitieuze mensen met mij. 

Waar de meesten de mist ingaan is zich te beperken tot marketing kennis en standaard trucjes. Maar jij bent jij, en jij bent uniek. En wanneer je, net als ik een VRIJLEVEN wilt, bent je niet geholpen met alleen kennis. 

VRIJLEVEN betekent voor mij een uitstekende balans tussen werk en privé, een stress arm leven en voldoening door een bijdrage te leveren in de wereld. Dat betekent dus jezelf verdomd goed leren kennen en je grenzen stretchen. Alleen zo willen werken dat het een VRIJLEVEN dient waarin je waardevol bent en veel mensen helpt met jouw mooie boodschap.

Ik geloof dat iedereen die waarde levert écht eruit kan springen in een volle markt. Maar dan moet je een kei zijn in marketing en online verleiden en echt jezelf kunnen zijn en dit ook laten zien.

In plaats van honderden boeken lezen, seminars volgen, webinars kijken en nog meer tijd verspillen aan standaard trucjes die niet werken of bij je passen. Vind je op mijn website de mogelijkheid om de juiste dingen toen die je helpen aan meer klanten, meer omzet en een VRIJLEVEN op een manier die bij je past.

COMMUNITY:


Ik nodig je uit toe te treden tot de waardevolle community voor ondernemende coaches.

Samen weten we meer. Je vindt er marketingtips, we delen ervaringen en helpen elkaar te groeien als ondernemer.

Het is een platform waar je antwoorden vindt op je marketingvragen en mindset issues.  

Mijn werk is mijn hobby. Maar mijn gezin
staat op nr. 1.

Een VRIJLEVEN door Slim online is dé oplossing voor mij!!

Over mij persoonlijk

Ik ben Ellen Borst, geboren in 1969. Ik woon in Waalre aan de rand van het bos (op steenworp afstand van Eindhoven). Samen met mijn lieve man, drie geweldige pubers, waarvan eentje net op kamer is, en mijn hondje DJ waar ik nog steeds verliefd op ben.

Wat me blij maakt

Ik heb een passie voor reizen, rondtrekken over de heel de wereld en nieuwe plekken ontdekken. Samen dingen doen met mijn gezin vind ik heel fijn en mega waardevol. Muziek maakt me blij en van dansen geniet ik enorm. Daarom zijn de dansfeestjes met mijn vriendinnen ook echt super leuk.

Fit blijven

Om fit te blijven sport ik een paar keer per week (best vaak vind ik zelf). In de ochtend hardlopen met DJ in het bos is heerlijk. Verder wandelen, yoga en wat fitness oefeningen. 

Ik doe mijn best gezond te eten. Dat vind ik soms best een uitdaging. Want zeg nou zelf. Wat is nu nog gezond?

Mijn inzicht

Mijn conclusie is dat levensgeluk draait om waardevolle relaties. Het belangrijkste in mijn leven. Een liefdesrelatie, zoals ik die heb met mijn partner Henk. De relatie met mijn kinderen en familie. Maar ook het contact met collega’s en klanten is heel waardevol voor mij.

 

Wat ik geef

Op deze site deel ik met veel liefde en plezier al mijn kennis en ervaring met andere ondernemers. Ik weet echt niet alles, maar heb de afgelopen 10 jaar wel erg goed opgelet. Online marketing is mijn passie en wil graag deze informatie voor alle coaches beschikbaar maken. 

Ik ben een praktisch en no-nonsense mens. Ik hou van aanpakken en er voor gaan. Met de juiste aandacht en vooral met liefde om te geven gebeuren er echt wonderen.

Je weet nu iets meer over mij. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

En stroomt het niet zo in je business? Ja, dat ken ik ook. Gelukkig heb ik nu manieren ontdekt die mij op de goede koers zetten. Ook probeer ik steeds nieuwe tools en strategieën uit. Ik richt ik me op een VRIJLEVEN dat vervullend is. Wat ik ontdek deel ik graag met jou.

Wat speelt er bij jou en met je bedrijf?

​Vertel het me gerust. 

Heb je vragen, ik ben er. Een mailtje naar info@ellenborst.com is al voldoende.

Hartelijke succes groet,

>