Wat ik geef | Ellen Borst

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we allemaal een steentje bijdragen, we de wereld mooier en beter maken. Dat kunnen we doen via ons werk bij te dragen, door geld te doneren, door vrijwilligerswerk, door liefde en aandacht te schenken en door onbaatzuchtig iets te geven.


Hieronder vind je de organisaties die ik al jarenlang consequent financieel steun en die ik een warm hart toedraag. Uit elke categorie die ik belangrijk vind heb ik iets gekozen. Te weten: kinderen; natuur en dieren; gezondheid; en een dak boven het hoofd. Onderwerpen waar ik door geraakt ben, waar mijn hart van kan huilen, of waar ik van dichtbij bij betrokken was. Behalve collectes waar ik ad hoc aan geef, voel ik dat ik eigenlijk nog meer wil doen. Naast de goede doelen geef ik het beste van mezelf aan mijn gezin en help ik regelmatig vrienden en andere mensen spontaan. Dit is geen ode aan mezelf, maar een oproep naar meer aandacht en steun voor mensen en organisaties die de wereld mooier en beter willen maken. En hoe we op onze eigen manier kunnen bijdragen. Al voelt het vaak als een druppel op een gloeiende plaat. Je kent vast het spreekwoord "verbeter de wereld, begin bij jezelf". 

Make a difference

"Giving is not just making a donation, it's making a differenceā€¯

Ellen Borst


GRATIS 

Zoals ik hierboven al aangaf, geef ik in mijn werk veel aan mensen. Dat doe ik ook door succestips te geven op Facebook in de groep: VrijLevenOndernernemers. Daarin deel ik mijn marketingkennis en breng ik ondernemers bij elkaar. Samen weten we zoveel, hoe fijn is het dan om die kennis met elkaar te delen. Jij kan gratis lid worden van deze groep.


GRATIS 

In deze infographic staan de 66 favoriete Online Tools van ondernemers, met hun belangrijkste toepassing. Dit overzicht helpt jou in het maken van een keuze om je business te automatiseren. Zodat je online sneller, slimmer en makkelijker resultaat bereikt!

66 Online Tools - infographic


"Being kind is giving, even when it seems you have nothing to give"

Gratis artikelen

E-mailmarketing, hoe en waarom

E-mailmarketing, hoe en waarom Je kent ze wel, de websites waarop na enkele seconden een pop-up verschijnt met

lees meer

4 goede redenen voor woocommerce als webshop

4 Goede redenen voor woocommerce als webshop Heb jij al een website die gebouwd is met WordPress en

lees meer

In 5 stappen je video online

IN 5 STAPPEN JE VIDEO ONLINEVideomarketing zit nog steeds in de stijgende lijn. En als je om je

lees meer

Het kan allemaal veel gemakkelijker

Het kan allemaal veel gemakkelijker In de ochtend doe ik wordfeud met mijn moeder. Dan weet ik dat

lees meer

Brenda: “….Ik heb het nodig om mezelf een leuk mens te vinden.”

Brenda Stelpstra: "...... ik heb het nodig om mezelf een leuk mens te vinden." Ik functioneer niet als

lees meer

Anja van Impe, kom uit je kot

Anja van Impe: "kom uit je kot" Hoe zou de wereld eruit zien wanneer we allemaal een beetje

lees meer

Samen een bakkie doen?

Ja, dat is ook gratis. Check vooraf wel even of je misschien een product vindt wat bij je past. Eerlijk...., ik wil je graag helpen, maar ik kan natuurlijk niet al mijn tijd vrijblijvend weggeven. 

Wil je een bakkie doen om een samenwerking of een mogelijke opdracht bespreken? Prima! Heb je oprecht interesse en wil je aftasten? Of wil je direct met me aan de slag, maar nog even bespreken in welke vorm. Perfect!

Klik hieronder om in mijn agenda in te breken. Ja, ja, dat mag...... je komt wel een vragenlijstje tegen :). Zijn we samen goed voorbereid.>