Voor ondernemers | Ellen Borst

1, 2, 3 ...klaar voor actie?.....

We gaan "VrijLevenOndernemen"


Online Tool Academy

 Instructie Trainingen in Online Tools

Wat krijg je

 • Meer dan 30 Videotrainingen van meest gebruikte Online Tools door ondernemers
 • Beschreven handleidingen van elke tool
 • Inclusief bonussen: "grip op je tijd", "financieel gezond" en "55 content ideeën"

SuccesAcademy

Marketing Training op eigen tempo

Wat krijg je

 • Direct Toegang (1 jr)  tot de Succes Academy met Hoogwaardige Online Marketing Training
 • Besloten support community

Het "VrijLeven" ondernemersprogramma

Persoonlijk Businesscoach Traject

Wat krijg je

 • Alles van de SuccesAcademy
 • 10  x 60 min. businesscoachsessies 1 op 1 met mij, via zoom (soort skype), over een periode van 6 maanden
 • 5 x 15 min. "Ondernemershobbel" noodcalls
 • Onbeperkt mail ondersteuning tussen sessies, gedurende 6 maanden 


Heb je het gevoel dat je niet vooruit komt als ondernemer? Of vind je het lastig om in je eentje te bedenken wat goed is voor jou en je business?

"Dat is balen toch?"

Kan het anders? Echt wel! Moet je mij geloven? Echt niet!

Luister, ik ben een ster om te zien waar iemand vast zit. Persoonlijk en met zijn bedrijf. Want die twee kun je niet los zien. Dus wanneer het aankomt op klanten krijgen en geld verdienen, werkt het niet om als een gek een marketingstrategie de lucht in schieten.

"Ik kijk naar het geheel."

Want ik ken intussen genoeg mensen die dood ongelukkig zitten te wezen met hun eigen bedrijf. Succesvol of niet. Daarom vraag ik door, en kijk ik verder dan de meeste marketing experts doen. Zodat je een passende strategie gaat toepassen waar niet alleen je bedrijf maar ook jij bij floreert. Of je nu startend bent of al een mooie business hebt. 

"Succes is niet altijd meer en meer."

Kwaliteit van leven en je vrij voelen is vaak ver te zoeken. We weten wel wat belangrijk is in ons leven. Maar we zitten verstrikt in een "moeten" en "streven".  Vaak is een slimme move voldoende om die koers te pakken die jij zo verlangt. Zodat je ook echt leeft en werkt in vreugde en Vrijheid. Met genoeg op de bank. En dan bedoel ik, naast harde pegels, ook letterlijk met je kont. 

"Dat noem ik pas "VrijLevenOndernemen"."

Dus ben jij er klaar voor om samen je business onder de loep te nemen? De strategie en techniek krijg je er bij mij bij. Een "all-inclusive reisje" zeg maar, maar dan persoonlijk en exclusief voor jou.


Zie hieronder hoe ik je kan helpen!


Samen-werkt beter!

"Een frisse blik van een extern adviseur doet  wonderen. Zo pak je makkelijker jouw koers en ga je sneller voouit."

Ellen Borst

Ellen Borst

Hoe het werkt:

"Je geld of je leven". Het lijkt soms of we hiertussen moeten kiezen.

"Stop, niet nodig!!"

Daarom zeg ik investeer in je business waarbij jij jezelf voorop stelt. Zodat je én je leven én je business laat floreren. Voor een lekker leven is geld namelijk reuze handig. Bovendien wil je met plezier je waarde aan de wereld geven. Je opgebouwde kennis en die jarenlange ervaring doorgeven brengt namelijk veel voldoening. 

"Dit vraagt daarom om een andere benadering dan je normaal ziet."

Of je krijgt een standaard marketingstrategie door je strotje waar je geen raad mee weet, of het alsnog allemaal zelf uit zit te zoeken. Of je mist de technische uitleg, zodat je niet kunt implementeren. Of het past allemaal nét niet bij jouw situatie . Kortom, er ontbreekt vaak wel wat.

"Niemand is hetzelfde, en dat behoeft een persoonlijke keuze en aanpak."

Daarom bied ik voor elk wils. Te weten een online zelfstudieprogramma met strategische marketing  trainingen. 

Daarnaast een "VrijLeven Ondernemersprogramma" waarbij we ons samen richten op jouw businessgroei. Daarin krijg je zeer veel persoonlijke begeleiding. Nemen we een kijkje in de huidige organisatie van je business. Ontdekken we kansen en mogelijkheden en reik ik je de tools aan om deze te kunnen implementeren. 

Het "VrijLeven" Ondernemersprogramma is mijn paradepaardje. Omdat ik weet dat in je eentje blijven aanmodderen niet de beste oplossing is. Je ontvangt een totaal pakket met coaching en training in marketingstrategie, tooltips- en instructiestraining, afgestemd advies en persoonlijke coaching. Zodat jij alles binnen handbereik hebt om je business en leven op jouw ideale wijze in te richten. "VrijLevenOndernemen" noem ik dat. Ben jij er klaar voor? 

Online Tool Academy

 Instructie Trainingen in Online Tools

Wat krijg je

 • Meer dan 30 Videotrainingen van meest gebruikte Online Tools door ondernemers
 • Beschreven handleidingen van elke tool
 • Inclusief bonussen: "grip op je tijd", "financieel gezond" en "55 content ideeën"

SuccesAcademy

Marketing Training op eigen tempo

Wat krijg je

 • Direct Toegang (1 jr)  tot de Succes Academy met Hoogwaardige Online Marketing Training
 • Besloten support community

Het "VrijLeven" ondernemersprogramma

Persoonlijk Businesscoach Traject

Wat krijg je

 • Alles van de SuccesAcademy
 • 10  x 60 min. businesscoachsessies 1 op 1 met mij, via zoom (soort skype), over een periode van 6 maanden
 • 5 x 15 min. "Ondernemershobbel" noodcalls
 • Onbeperkt mail ondersteuning tussen sessies, gedurende 6 maanden 

Conclusion:

Ik gun het je zo dat jij je vrij voelt in het ondernemen. Dat jij je business vóór je laat werken. Dat je onbeschaamd volledig jezelf en zichtbaar kan zijn voor je doelgroep.  Dat jij zelf bepaalt hoe en waaraan jij je tijd besteedt. Dat je genoeg verdient en je business naar wens grenzeloos kunt laten groeien. Dat jij het roer in handen neemt en je eigen ideale koers vaart. Of dat nu een kabbelend bedrijf is of een mega door het plafond knallende business. Zolang het maar past bij wie jij bent en bij jouw persoonlijke wensen. Zodat je intens leeft. Dit programma is de weg naar een "VrijLeven".

Ellen weet heel goed te luisteren naar wat er speelt en ontdekt snel de dynamiek van waar iemand zit. Ze vindt eenvoudig aansluiting bij de behoefte en geeft aanmoediging en aanwijzing om je eigen pad te lopen maar dan wel vanuit verschillende door haar aangereikte optieken. Ze is aanhoudend, helder en maakt alles direct toepasbaar. Door de cursus voel ik me vrij om mezelf en mijn bedrijf zichtbaar te maken. Een training bij Ellen is echt aan te bevelen.

Een tijd geleden was ik op zoek naar iemand die één van onze medewerkers kon begeleiden in het bereiken van haar doelen en het vinden van een balans daar in. Ik voorzag mogelijk uitval als wij daar geen hulp bij zouden bieden en dat wilden we graag voorkomen. Met uitval zou niemand gebaat zijn; wij niet en de medewerker ook niet.

Ik zocht naar iemand met een praktische insteek omdat ik voelde dat zo’n aanpak hier het meest paste. Per toeval kwam ik in contact met Ellen. Haar aanpak gaf me meteen een goed gevoel. Dat gevoel bleek te kloppen. Inmiddels heeft Ellen voor ons al een aantal medewerkers begeleid. Allen naar volle tevredenheid. Onze medewerkers waarderen haar aanpak en het feit dat ze eerlijk en oprecht aan hen teruggeeft wat ze ziet. Ellen heeft hen in een afgebakend aantal sessies geholpen om balans te vinden en zelf weer verder kunnen, zonder verzuim. Heel erg fijn!

In mijn "intakegesprek" met Ellen heb ik ervaren hoe Ellen heel snel overzicht en structuur weet te
creëren. Dit in combinatie met de waardevolle praktische tips die ze me meegaf, kreeg ik weer de
juiste focus en wist heel concreet welke volgende stap ik te zetten had. Ik kan je een "call" met Ellen dan ook van harte aanbevelen.
Ik ben daarna ook een tevreden klant van Ellen geworden.

Ellen heeft mij geholpen meer focus te vinden. Ze heeft veel ervaring op het gebied van marketing. Wat ik fijn vind is dat ze mij helpt daarin een weg te vinden die bij mij past. En dat hoeven niet de geijkte paden te zijn. Als je tegen persoonlijke belemmeringen aanloopt, zal ze je op liefdevolle manier een spiegel voorhouden. Door de combinatie van deze eigenschappen en kwaliteiten helpt ze je stappen te zetten in het ondernemerschap én als persoon. En bovendien is het ook nog een leuke spontane vrouw!

Ik ben heel erg blij met Ellen als coach tijdens de training. Ik heb nu een goede blauwdruk van mijn bedrijf en alle informatie waarmee ik verder kan. Het is echt super gaaf gegaan.

Samenwerken met Ellen maakt ondernemen voor mij leuker en makkelijker. Ik zie Ellen als een fijne gelijkwaardige partner waar ik regelmatig mee kan sparren. Door ons regelmatige persoonlijk contact kreeg ik mijn doelen duidelijker en kreeg ik meer helderheid over de stappen die ik wou zetten. Super bedankt voor de samenwerking Ellen.

Ik heb een gave training bij Ellen gedaan. Ze heeft me enorm gestimuleerd om mijn business de juiste richting op te krijgen. Ellen is doorpakken, aanpakken, no nonsense en veel waarde. Ze weet je heel goed te motiveren, inspireren en activeren. Super tof

Ik heb een traject bij Ellen gevolgd. De kracht vond ik met name de live sessies bij haar op kantoor. Ik werd aan de hand genomen in de marketingwereld en alle mogelijkheden voor mijn bedrijf. Ik kon thuis ook eenvoudig verder met implementeren met ondersteuning van de Online Academy die echt vol waarde zit. Zoveel inhoud en te gigantisch voor woorden. Het was helemaal super en ik kan Ellen van harte aanbevelen.

Ellen, als personal coach in business, is een grote aanwinst binnen mijn bedrijf. Haar focus, gedrevenheid en precisie maakt dat ik grote stappen heb kunnen zetten in groei, het aanbrengen van structuur, het vergroten van mijn bereik t.a.v. mijn doelgroepen en in het uitzetten van marketingplannen. Zij weet precies de juiste snaar te raken, zodat ik weer verder kan binnen mijn bedrijfsvoering. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.

profile-pic
Toos Bartlema Coach en supervisor
profile-pic
Myra Vissers HR Adviseur
profile-pic
Herma Dennekamp Virtual Assistent
profile-pic
Djoeke van Dooren Virtual Assistent
profile-pic
Saskia Klein Lifestyle coach
profile-pic
Sofie de Boeck Mindfulnesstrainer en relatiecoach
profile-pic
Herma Dennekamp Virtual Assistent
profile-pic
Marije Scheeren Jongeren loopbaancoach
profile-pic
Minette Jacobs Yoga en mindfulness teacher

Ben jij klaar voor "VrijLevenOndernemen"?

Veel gestelde vragen
&
Antwoorden

Wat kan ik van je verwachten?

Kan ik je face-to-face ontmoeten?

Geef je ook garantie?

Voor wie is dit geschikt?

>