Voor mensen | Ellen Borst

leef op jouw ideale wijze ........ 

gewoon, omdat het kan


"Hoe zou je leven eruit zien wanneer jij het in een flits zou kunnen veranderen?"

Zie je het voor je? Vast wel. En ja, dat is pas leven hè.

In de praktijk ziet het er helaas vaak anders uit. Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven, en vraag je je af. 

"hoe ben ik hier terecht gekomen?"

Ons leven heeft zich gevormd door de de jaren heen. Hoe ouder, hoe wijzer, wordt vaak gezegd. Dat is zeker waar. En hoe gekker, haha, toch? Juist, want we hebben ook de nodige deukjes en onhandige patronen opgelopen. Hierdoor lijkt het soms dat we geen keuze hebt. Ons niet vrij voelen.

Dat is niet alleen reuze jammer. Maar we voelen ons er ook niet gelukkig door. We lopen eigenlijk niet meer onze eigen route. Maar een voorgeprogrammeerd traject. En dat wringt natuurlijk.

Mijn uitspraak is:

"Je hebt altijd een keuze."

​​​​​​Dat voelt nu misschien niet zo, maar het is écht. Je denken, je gedrag en reacties beïnvloeden is reuze interessant en vaak eenvoudiger dan je denkt. Toevallig is dat mijn hobby, mijn levensmissie. Zodat meer mensen meer happy op deze aardkloot rondlopen. Wordt het allemaal een stukkie gezelliger op, toch? En voor jou het leven leuker en passend bij wie jij bent.  Leuk, wanneer ik je daarmee mag helpen. 

Zie hieronder hoe!


Start nu!

“Je hebt altijd een keuze, start nu”

Ellen Borst

Hoe het werkt:

Jezelf genoeg waard vinden om in te investeren in een persoonlijk coach contact is een van de beste cadeau's die je jezelf kunt geven. 

Ik geloof niet in een "quick fix" maar ook niet in jarenlange sessies. Verandering kan snel ontstaan. Het toepasen en blijvend integreren in je leven heeft iets meer tijd nodig. Het is mijn ambitie om jou de kracht, het vertrouwen en de juiste tools mee te geven zodat jij zelf die veranderingen in je leven kunt aanbrengen die jij wenst.

Soms weten we niet hoe we de dingen anders kunnen aanvliegen, en blijven we vast zitten, niet wetende hoe eruit te komen. 95% van ons gedrag ontstaan uit gewoonten, vanuit ons onbewustzijn of vanuit triggers. 

Dat is waarom we zo worstelen om blijvend anders te reageren. Zelfs wanneer we het zo ontzettend graag willen, onze intenties zuiver en sterk zijn, we toch falen hierin. Hoe frusterend is dat niet?

Het "VrijLeven" Transformatieprogramma is ontwikkeld om jou stap voor stap te begeleiden en ondersteunen. Met de juiste aandacht, support en jouw inzet krijg jij ook die transformatie waar je zo naar verlangt. 

Het "VrijLeven" transformatieprogramma

Persoonlijk Coach Traject

Wat krijg je

  • 10  x 60 min. coachsessies 1 op 1 met mij, via zoom (soort skype), over een periode van 6 maanden
  • 5 x 15 min. "VrijLeven groeistuipen" noodcalls
  • Onbeperkt mail ondersteuning tussen sessies, gedurende 6 maanden 

Wat levert het je op

  • Je ontdekt wat je tegenhoudt om jouw ideale leven te leven
  • Je voelt je meer "in control" over je leven
  • Je hebt meer vertrouwen, kracht en helderheid dan ooit tevoren
  • Je krijgt meer energie, voelt je vrij en gaat "intenser leven"
  • Je bent in staat om wat je bereikt hebt in het programma voort te zetten zodat jij ook een VrijLeven kunt leven

Conclusion:

Ik gun het je zo dat jij je vrij voelt om keuzes te maken die goed voelen voor jou. Dat je niet meer het gevoel hebt niet te voldoen, niet goed genoeg te zijn, bang te zijn te falen. Of dat je je laat tegenhouden door wat dan ook. Dat je helemaal je waardevolle zelf gaat zijn, gaat genieten. De liefde voor het leven weer vol gaat voelen en vooral GAAT LEVEN!! Dit programma is de weg naar een VRIJLEVEN.

Omdat ik veel last had van vermoeidheid en hoofdpijn en ik mijn emoties vaak niet goed in de hand had in bepaalde situaties, ben ik bij Ellen terecht gekomen. Door middel van NLP heeft Ellen me een aantal makkelijke technieken geleerd om me beter te voelen en verschillende oefeningen met me gedaan, waardoor ik inzicht heb gekregen en mijn zelfvertrouwen is verbeterd. Ik kan iedereen die last heeft van angst of onzekerheid NLP aanraden! Het heeft mij ontzettend geholpen.

Ik ben bij Ellen gekomen omdat ik regelmatig periodes had dat ik me gespannen en slecht voelde. Tevens omdat ik me regelmatig onzeker voel. En ik had er genoeg van dat ik er iedere keer last van had. Ik ben een aantal keren bij een psychotherapeut geweest maar daar had ik niet zoveel baat bij. Ik had over NLP gelezen en had daar direct een goed gevoel bij. De technieken die ik bij Ellen geleerd heb hebben me snel een goed resultaat gegeven. Ik voel me veel beter en ben nu in staat veel situaties beter het hoofd te bieden. Ik ga de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. En ik ben blij dat ik Ellen heb leren kennen. Ik kan het iedereen aanraden om NLP te leren. Want na een paar sessies bereik je al heel veel.

Ik had al veel ondernomen tegen mijn slechte gevoel en vermoeidheid. En steeds gaf dat geen voldoening of resultaat. Ik heb een aantal keren coaching bij Ellen gevolgd. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik voel me nu weer goed en ben rustig en ontspannen. En mochten er momenten zijn dat het minder met me gaat pas ik het geleerde toe zodat ik me weer beter voel.

Ik kwam bij Ellen om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik heb verschillende handvatten gekregen om er zelf mee aan de slag te gaan. En ik ben een stuk bewuster van hoe ik met mezelf en anderen omga. Ik kan nu makkelijker met de verschillende situaties omgaan en ben veel zekerder van mezelf geworden.

Ik wil je voor nu heel erg bedanken voor je inzet en prettige manier van werken. Je bent een bijzondere vrouw waar ik mij goed bij voelde en die al veel bij mij veranderd heeft in positieve zin.

Nog heel veel succes met alles wat je doet en wens je het allerbeste toe.

Ellen heeft mij middels NLP aangeleerd anders te reageren op bepaalde conflict situaties. Middels een stuk bewustwording; wat gebeurt er fysiek bij een dergelijke situatie en op welke wijze kun je mentaal daar anders/beter op reageren. Ze maakt de situatie tastbaar. Mijn lijf reageert nu onbewust beter wat resulteert in minder spanning en een verruiming van geest.

Ik voelde me bij Ellen ontspannen en kon me daardoor makkelijker openstellen

Ik ben naar Ellen toe gegaan omdat ik tegen bepaalde zaken aanliep. Samen met Ellen gekeken naar wat dat was, waar dat vandaan komt en wat dat betekent. Dit alles op een prettige, licht confronterende, manier. Resultaat is dat met kleine hulpmiddelen en handvatten meer inzicht is gebracht in mijn eigen doen en laten. Dit maakt dat ik mezelf prettiger voel en beter functioneer.

Voor mij was het verrassend hoe klein de tips of aanpassingen kunnen zijn om een duidelijk verschil te bereiken.

Oorspronkelijk kwam ik bij Ellen omdat ik moeite had met wat mijn lichamelijke beperking teweeg bracht. Waardoor ik met tijden vastliep in mijn werk en privé. Ik ben me er nu veel bewuster van dat ik de menukaart opstel en bepaal wat anderen kunnen bestellen. Dit maakt dat ik meer rust, controle en zeggenschap heb. Ik neem mezelf serieuzer. Ik voel me opgeruimder, heb meer rust, en ben meer tevreden met mezelf. Het is lekker dat de aanpak van Ellen kort en oplossingsgericht is, zonder dingen erbij te halen die niet van toepassing zijn. Ik ben super tevreden en ik weet waar ik mijn vriendinnen naar toe zal sturen.

De NLP coaching helpt me om me anders op te stellen ten aanzien van veel situaties. En ik krijg ook betere reacties uit mijn omgeving. Ik blijf nu veel meer in contact met mensen waarbij ik me voorheen terugtrok. Voor mij heeft NLP coaching veel positiefs opgeleverd. Ik kan het iedereen zeker aanbevelen

profile-pic
Janneke
profile-pic
Karin
profile-pic
Nelly
profile-pic
Ylvie
profile-pic
Monique
profile-pic
René
profile-pic
Stan
profile-pic
Ester
profile-pic
Mevr. I. Thomassen

Verlang jij ook naar een "VrijLeven"?

Veel gestelde vragen
&
Antwoorden

Wat kan ik van je verwachten?

Kan ik je face-to-face ontmoeten?

Geef je ook garantie?

Met welke onderwerpen heb je coachervaring?

>