Start hier | Ellen Borst

Klaar met knokken in je business of je leven?

Tijd voor een VrijLeven!

Businesscoaching


Voor ondernemers

 • Je weet wat je wilt, of je hebt nog geen flauw benul. 
 • Wat je wel voelt is dat de manier waarop je nu leeft en werkt niet je grote droom is.
 • Je wilt anders, moeitelozer, lichter en vrijer.
 • Met een inkomen waarmee je de dingen kunt doen waar je naar verlangt.
 • En tijd en ruimte om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Wie ben je in de kern ook al weer? Wat zijn je talenten, hoe deel je deze met de wereld? Hoe vind je mensen die jou daarvoor willen betalen? Dus hoe verkoop je het beste van jezelf en maak je mensen blij? En jezelf natuurlijk ook.

"Met mijn inzet als Businesscoach loop ik de hele route mee."

Van en tot waar jij nodig hebt. Ik zorg dat je helder krijgt wie je bent en waar je business voor staat. Waarbij persoonlijke issues om zeep geholpen worden zodat je vrij bent om te groeien. Hoe lekker is dat? Vervolgens komt er een plan van aanpak om je product aan de man te brengen. Van social media zichtbaarheid, website uitstraling, marketingstrategie en verkoopgesprekken. Alle praktische tools die je daarbij nodig hebt reik ik je aan. En dat zijn er mega veel. Maak je borst maar nat. 

Mijn begeleiding is in de vorm van Persoonlijke BusinessCoaching met aanvullend naar wens een Online Trainingsprogramma. Gesprekken kunnen op mijn kantoor plaatsvinden, heel gezellig, of online via Zoom, lekker praktisch. Ik kan ook naar je toekomen, ben benieuwd waar je woont of werkt, dan betaal je me wel wat extra. Kies wat jou uitkomt.

"Dan maken we er samen iets unieks en heel moois van."

Gun jezelf een beter leven 

Persoonlijke coaching


 • Voel jij je al een tijdje niet lekker in je vel. 
 • Neemt stress of gevoel van ongemak nog wel eens de overhand. 
 • Vraag je je wel eens af of dit het is wat het leven je te bieden heeft. 
 • Heb je het niet naar je zin op je werk?
 • Heb jij regelmatig gevoelens van angst of voel je je onzeker in bepaalde situaties?

Heb jij last van een of meer van bovenstaande dingen. Dan is het zeg maar "niet om over naar huis te schrijven". 

Oh ja, en dan heb ik het nog niet over gehad.

 • Relaties, 
 • werkrelaties,
 • ouder-kind relaties én
 • liefdesrelaties, 

die kunnen ook nog wel eens wat teweeg brengen.

Voel je iets van herkenning? Geloof me, ik kan de issues die mensen ervaren niet allemaal opnoemen. Daarvoor heb ik er al veel te veel voorbij zien komen. Niks is me vreemd. Niks is me te gek. En mijn oren gaan nauwelijks nog flapperen van wat ik hoor. Maar ik nodig je uit me te verrassen. 

"Niks zo vervelend als kampen met allerlei stressfactoren en ongemakken. Die ook nog fysiek impact kunnen hebben."

Het verbaasd mij steeds dat er niet veel nodig is om die positieve switch te maken. Hoe ik dat doe? Behalve met gesprek, altijd handig om even te horen waar de schoen wringt, zorg ik zeker voor de nodige ervaringen tijdens een "sessie" met mij. Ik ben je veilige baken waar je stappen kunt zetten. Jij bepaalt de richting, ik geef aan hoe. Het zal je nog verbazen hoe lichter en blijer je leven kan zijn. Vrij van irritante belemmeringen en oude pijntjes en patronen.

"Dat noem ík dan een "VrijLeven"."

Mijn begeleiding is in de vorm van Persoonlijke Coaching. Gesprekken kunnen op mijn kantoor plaatsvinden of online via Zoom. Net wat je prettig vindt.  

Wat ik doe aan 

persoonlijke ontwikkeling


Ik geniet van mensen die die klaar zijn met die oude automatische piloot en plagende patronen en graag een nieuwe jas aantrekken.
Gaaf wanneer ik je daarbij mag helpen.


Wat ik doe voor 

ondernemers (zijn ook mensen)


Ik hou van ondernemen en de uitdagingen die daarbij horen. En ik laat graag zien dat het makkelijker kan. Een weg naar VrijLevenOndernemen waarin ik je graag bijsta.
 

Wat ik doe voor 

de wereld (ik pak het graag groot aan)


Ik kan wel janken als ik zie wat er mis gaat in de wereld. Of gillen wanneer mensen onmachtig zijn en vastlopen. Daarom draag ik op mijn manier vrijwillig een steentje bij.Oorspronkelijk kwam ik bij Ellen omdat ik moeite had met wat mijn lichamelijke beperking teweeg bracht. Waardoor ik met tijden vastliep in mijn werk en privé. Ik ben me er nu veel bewuster van dat ik de menukaart opstel en bepaal wat anderen kunnen bestellen. Dit maakt dat ik meer rust, controle en zeggenschap heb. Ik neem mezelf serieuzer. Ik voel me opgeruimder, heb meer rust, en ben meer tevreden met mezelf. Het is lekker dat de aanpak van Ellen kort en oplossingsgericht is, zonder dingen erbij te halen die niet van toepassing zijn. Ik ben super tevreden en ik weet waar ik mijn vriendinnen naar toe zal sturen.

Omdat ik veel last had van vermoeidheid en hoofdpijn en ik mijn emoties vaak niet goed in de hand had in bepaalde situaties, ben ik bij Ellen terecht gekomen. Door middel van NLP heeft Ellen me een aantal makkelijke technieken geleerd om me beter te voelen en verschillende oefeningen met me gedaan, waardoor ik inzicht heb gekregen en mijn zelfvertrouwen is verbeterd. Ik kan iedereen die last heeft van angst of onzekerheid NLP aanraden! Het heeft mij ontzettend geholpen.

Samenwerken met Ellen maakt ondernemen voor mij leuker en makkelijker. Ik zie Ellen als een fijne gelijkwaardige partner waar ik regelmatig mee kan sparren. Door ons regelmatige persoonlijk contact kreeg ik mijn doelen duidelijker en kreeg ik meer helderheid over de stappen die ik wou zetten. Super bedankt voor de samenwerking Ellen.

Ellen heeft mij middels NLP aangeleerd anders te reageren op bepaalde conflict situaties. Middels een stuk bewustwording; wat gebeurt er fysiek bij een dergelijke situatie en op welke wijze kun je mentaal daar anders/beter op reageren. Ze maakt de situatie tastbaar. Mijn lijf reageert nu onbewust beter wat resulteert in minder spanning en een verruiming van geest.

Ik voelde me bij Ellen ontspannen en kon me daardoor makkelijker openstellen

Ellen, als personal coach in business, is een grote aanwinst binnen mijn bedrijf. Haar focus, gedrevenheid en precisie maakt dat ik grote stappen heb kunnen zetten in groei, het aanbrengen van structuur, het vergroten van mijn bereik t.a.v. mijn doelgroepen en in het uitzetten van marketingplannen. Zij weet precies de juiste snaar te raken, zodat ik weer verder kan binnen mijn bedrijfsvoering. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.

profile-pic
Ester
profile-pic
Janneke
profile-pic
Sofie de Boeck Mindfulnesstrainer en relatiecoach
profile-pic
René
profile-pic
Minette Jacobs Yoga en mindfulness teacher
>