over Ellen | Ellen Borst

wie ben ik
en
wat kan ik voor jou betekenen?


Als kind richtte ik mijn aandacht als vanzelf op het sociale en menselijke aspect. Mens en gedrag observeren was iets wat ik automatisch deed. Ik was regelmatig zwaar verbaasd over reacties van mensen. Dit ging ik in mijn opleidingen verder onderzoeken. Therapeuten- en coachopleidingen, vrouwencoach opleiding, NLP trainingen en zelfs tantra, hebben mij gevormd en me vele inzichten rijker gemaakt. Ik probeer van alles zelf uit zodat ik ervaar of een methode werkt of niet. Het brein, gedrag en patronen vind ik echt iets magisch. Vooral omdat we er wel degelijk invloed op hebben.

Mensen de magie en transformatie laten ervaren is super leuk. De afgelopen 10 jaar heb ik heel wat trauma's, angsten, onzekerheden en onwetendheden zien oplossen bij mensen in mijn praktijk. Mijn klanten zijn als een dolle vooruitgegaan, gegroeid en een rijker blijer mens geworden. Hetzelfde geldt voor de inzichten en business vaardigheden die mijn zakelijke klanten hebben gekregen door mijn marketingkennis en persoonlijke coaching. Ondernemen en verkopen heeft natuurlijk  alles met psychologie en gedrag te maken.

Mijn eigen leven heeft zich door de bizar grote hoeveelheid en diversiteit aan eigen ervaringen flink uitgedaagd. Hierdoor heb ik een grote en snelle ontwikkeling doorgemaakt. Weinig is me vreemd.

Ik hoop van harte dat er nog veel mensen de vruchten plukken van mijn wonderlijke spel dat "LEVEN" heet.


Dit ben ik ook...

Oké, de harde details

Ik ben geboren in 1969 en sinds kort 50!! Ik snap niet dat iedereen daar zo'n ophef over maakt ;). Ik woon in Waalre, het groene dorp (op steenworp afstand van Eindhoven). Samen met mijn lieve man, drie geweldige pubers, waarvan er al twee kamers op wonen, en mijn hondje DJ waar ik nog steeds verliefd op ben.

Wat ik geef

Ik deel met veel liefde en plezier al wat er in mij zit en wat anderen kan helpen. Ik kan niet tegen onrecht en ik steun goede doelen op het gebied van kinderen, huisvesting, natuur, dieren en gezondheid. 

Ik ben praktisch en hou van prikkelen en uitdagen. Met de juiste aandacht en vooral met liefde om te geven gebeuren er echt wonderen. Vraag me iets en laat je verrassen. 

Beetje gek

Tja, kan ik dat wel zeggen over mezelf? In ieder geval ben ik allergisch voor saai en ik krijg jeuk van mensen die voor de buitenwereld de boel hoog houden. Nee, het is niet altijd zo perfect. Laten we nou eens stoppen met doen alsof. Dus kom maar op met je verhaal. Ik daag je uit mij te shockeren ;).

Fit blijven

Om nu toch even mijn leeftijd te ontkennen sport ik alsof ik nog 40 ben.  Ik wandel dagelijks met mijn hondje DJ. Het bos ligt in mijn achtertuin, dus daar kun je me zomaar tegenkomen met mijn laarzen of pet. Verder beoefen ik yoga en fitness en sinds kort mindfulness Ik mediteer me een ongeluk (zou het verschil maken?) Gezond eten blijft een uitdaging. Want zeg nou zelf. Wat is nu nog gezond?


Dol op

Kruidenthee, drink ik de hele dag. Mijn guilty pleasure is cola zero. En sushi mag je me elke dag voorschotelen. Het meest dol ben ik op mijn kinderen. Maar een avondje naar de kroeg met een biertje in mijn hand en dansen maakt me ook zielsgelukkig. Nieuwe ervaringen houden me helder en daarom stap ik vaak intuïtief in iets wat ik niet ken. Meestal met verrassende gevolgen.

Mijn inzicht

Mijn conclusie, tot nu toe, is dat ik kijk naar het spel dat leven heet. Er komt horen voorbij, zien, denken en fysieke sensaties. Ik heb geen invloed op wat er opplopt in het leven. Wel doe ik mijn best het beste van mezelf te geven. Daarbij draait levensgeluk voor mij om waardevolle relaties. Welk grote inzicht wil jij met me delen?

Wat me blij maakt

Ik heb een passie voor reizen, rondtrekken over de heel de wereld en nieuwe plekken ontdekken. Met mijn gezin of met een vriendin, ik vind het allemaal te gek. Muziek maakt me blij en van dansen geniet ik enorm. Daarom zijn de dansfeestjes met mijn vriendinnen ook echt super leuk. Maar dat had ik hierboven al gezegd. Kun je nagaan....

Vooruit, hier is ie dan

Eén van mijn grote liefdes, DJ. Tja, daar hoef ik toch niks meer aan toe te voegen......

Ondernemen vind ik fantastisch


Ben jij die ambitieuze coach, therapeut of trainer die graag meer klanten wilt?  

Die door het slim inzetten van het internet op een prettige manier meer omzet wilt maken? Die, net als ik, streeft naar een VRIJLEVEN? 

Dan ben je op deze website op de juiste plek gekomen.

Verlang jij naar succes in je business?


Ja, soms is ondernemen een "hell of a job". Maar het is juist mijn streven om het leuker en makkelijker te maken voor mezelf en voor de ambitieuze mensen met mij. Waar de meesten de mist ingaan is zich te beperken tot marketingkennis en standaard trucjes. Maar jij bent jij, en jij bent uniek. En wanneer je, net als ik een VRIJLEVEN wilt, ben je niet geholpen met alleen kennis.

VRIJLEVEN betekent voor mij een uitstekende balans tussen werk en privé, een stress arm leven en voldoening door een bijdrage te leveren in de wereld. Dat betekent dus jezelf verdomd goed leren kennen en je grenzen stretchen. Alleen zo willen werken dat het een VRIJLEVEN dient waarin je waardevol bent en veel mensen helpt met jouw mooie boodschap.

In plaats van honderden boeken lezen, seminars volgen, webinars kijken en nog meer tijd verspillen aan standaard trucjes die niet werken of bij je passen. Vind je op mijn website de mogelijkheid om de juiste dingen te toen die je helpen aan meer klanten, meer omzet en een VRIJLEVEN op een manier die bij je past.

Conclusie:

Ik geloof dat iedereen die waarde levert écht eruit kan springen in een volle markt. Dan moet je het spel in marketing en online verleiden kennen. Maar het meest belangrijk is jezelf goed kennen en durven stretchen. Waarbij écht je unieke zelf bent, en dit laten zien, voorop staat. VrijLevenOndernemen helpt jou hierbij! Zodat jij je ideale leven kan leven. 

Jíj bent de basis van je succes, dus start daar...

Ellen Borst

Verlang jij naar een moeiteloos leven?

We kennen het allemaal. We willen iets wat er niet is. Of er is iets wat we niet willen. Dan is er accuut stress. Ik kan er uren over praten, je alles haarfijn uitleggen. Hoe het werkt, hoe je dingen in je leven kunt veranderen. Maar uiteindelijk verandert er pas iets wanneer jij daadwerkelijk iets verandert in jezelf. Het leuke is dat dát nu juist sneller kan dan je tot nu toe dacht. 

Een VrijLeven:

Een leven waarin je moeiteloos doorfietst is voor iedereen mogelijk. Dat betekent niet dat er nooit pijn, verdriet, angst of onzekerheid of een andere emotie bij je voorbij komt. En toch verandert er wezenlijk iets in je leven wanneer je jezelf doorziet. Dit principe noem ik VrijLeven. Waarin je kiest, handelt en gedraagt zoals jij dat wenst. Keuzevrijheid. 

Conclusie:

VrijLeven is moeiteloos leven waarin je keuzevrijheid ervaart in je voelen, denken en reageren. Dit is tevens een belangrijke sleutel naar succes in je business. 

Ik praat liever over resultaten die mensen behaald hebben. Maar goed, je wilt natuurlijk toch graag van anderen iets over mij horen. Ik heb hieronder een selectie van mooie woorden van klanten en clienten geplakt. Wat zij zeggen, al is het heel lovend, wil natuurlijk niets zeggen over hoe goed jouw resultaten zullen zijn.

Daarom kun je beter even met me bellen.
Zodat je van me kan horen welke mogelijkheden ik zie bij jou. Lees maar door, dan ga ik intussen even blozen..... al wachtend op je berichtje.

Wat anderen zeggen...

profile-pic

Samenwerken met Ellen maakt ondernemen voor mij leuker en makkelijker. Ik zie Ellen als een fijne gelijkwaardige partner waar ik regelmatig mee kan sparren. Door ons regelmatige persoonlijk contact kreeg ik mijn doelen duidelijker en kreeg ik meer helderheid over de stappen die ik wou zetten. Super bedankt voor de samenwerking Ellen.

Sofie de Boeck Mindfulnesstrainer en relatiecoach
profile-pic

Ellen weet heel goed te luisteren naar wat er speelt en ontdekt snel de dynamiek van waar iemand zit. Ze vindt eenvoudig aansluiting bij de behoefte en geeft aanmoediging en aanwijzing om je eigen pad te lopen maar dan wel vanuit verschillende door haar aangereikte optieken. Ze is aanhoudend, helder en maakt alles direct toepasbaar. Door de cursus voel ik me vrij om mezelf en mijn bedrijf zichtbaar te maken. Een training bij Ellen is echt aan te bevelen.

Toos Bartlema Coach en supervisor
profile-pic

Oorspronkelijk kwam ik bij Ellen omdat ik moeite had met wat mijn lichamelijke beperking teweeg bracht. Waardoor ik met tijden vastliep in mijn werk en privé. Ik ben me er nu veel bewuster van dat ik de menukaart opstel en bepaal wat anderen kunnen bestellen. Dit maakt dat ik meer rust, controle en zeggenschap heb. Ik neem mezelf serieuzer. Ik voel me opgeruimder, heb meer rust, en ben meer tevreden met mezelf. Het is lekker dat de aanpak van Ellen kort en oplossingsgericht is, zonder dingen erbij te halen die niet van toepassing zijn. Ik ben super tevreden en ik weet waar ik mijn vriendinnen naar toe zal sturen.

Ester
profile-pic

Een tijd geleden was ik op zoek naar iemand die één van onze medewerkers kon begeleiden in het bereiken van haar doelen en het vinden van een balans daar in. Ik voorzag mogelijk uitval als wij daar geen hulp bij zouden bieden en dat wilden we graag voorkomen. Met uitval zou niemand gebaat zijn; wij niet en de medewerker ook niet.

Ik zocht naar iemand met een praktische insteek omdat ik voelde dat zo’n aanpak hier het meest paste. Per toeval kwam ik in contact met Ellen. Haar aanpak gaf me meteen een goed gevoel. Dat gevoel bleek te kloppen. Inmiddels heeft Ellen voor ons al een aantal medewerkers begeleid. Allen naar volle tevredenheid. Onze medewerkers waarderen haar aanpak en het feit dat ze eerlijk en oprecht aan hen teruggeeft wat ze ziet. Ellen heeft hen in een afgebakend aantal sessies geholpen om balans te vinden en zelf weer verder kunnen, zonder verzuim. Heel erg fijn!

Myra Vissers HR Adviseur
profile-pic

Ellen, als personal coach in business, is een grote aanwinst binnen mijn bedrijf. Haar focus, gedrevenheid en precisie maakt dat ik grote stappen heb kunnen zetten in groei, het aanbrengen van structuur, het vergroten van mijn bereik t.a.v. mijn doelgroepen en in het uitzetten van marketingplannen. Zij weet precies de juiste snaar te raken, zodat ik weer verder kan binnen mijn bedrijfsvoering. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.

Minette Jacobs Yoga en mindfulness teacher
profile-pic

Omdat ik veel last had van vermoeidheid en hoofdpijn en ik mijn emoties vaak niet goed in de hand had in bepaalde situaties, ben ik bij Ellen terecht gekomen. Door middel van NLP heeft Ellen me een aantal makkelijke technieken geleerd om me beter te voelen en verschillende oefeningen met me gedaan, waardoor ik inzicht heb gekregen en mijn zelfvertrouwen is verbeterd. Ik kan iedereen die last heeft van angst of onzekerheid NLP aanraden! Het heeft mij ontzettend geholpen.

Janneke
profile-pic

Ik ben heel erg blij met Ellen als coach tijdens de training. Ik heb nu een goede blauwdruk van mijn bedrijf en alle informatie waarmee ik verder kan. Het is echt super gaaf gegaan.

Saskia Klein Lifestyle coach
profile-pic

Ik ben naar Ellen toe gegaan omdat ik tegen bepaalde zaken aanliep. Samen met Ellen gekeken naar wat dat was, waar dat vandaan komt en wat dat betekent. Dit alles op een prettige, licht confronterende, manier. Resultaat is dat met kleine hulpmiddelen en handvatten meer inzicht is gebracht in mijn eigen doen en laten. Dit maakt dat ik mezelf prettiger voel en beter functioneer.

Voor mij was het verrassend hoe klein de tips of aanpassingen kunnen zijn om een duidelijk verschil te bereiken.

Stan
profile-pic

Ellen is iemand die direct overzicht creëert in je business op een praktische en prettig confronterende wijze. Wat het mij heeft gebracht is dat ik mijn focus meer heb kunnen gaan uitdragen.

Ilse Keuten Loopbaancoach
profile-pic

Ellen heeft mij middels NLP aangeleerd anders te reageren op bepaalde conflict situaties. Middels een stuk bewustwording; wat gebeurt er fysiek bij een dergelijke situatie en op welke wijze kun je mentaal daar anders/beter op reageren. Ze maakt de situatie tastbaar. Mijn lijf reageert nu onbewust beter wat resulteert in minder spanning en een verruiming van geest.

Ik voelde me bij Ellen ontspannen en kon me daardoor makkelijker openstellen

René
profile-pic

In mijn "intakegesprek" met Ellen heb ik ervaren hoe Ellen heel snel overzicht en structuur weet te
creëren. Dit in combinatie met de waardevolle praktische tips die ze me meegaf, kreeg ik weer de
juiste focus en wist heel concreet welke volgende stap ik te zetten had. Ik kan je een "call" met Ellen dan ook van harte aanbevelen.
Ik ben daarna ook een tevreden klant van Ellen geworden.

Herma Dennekamp Virtual Assistent
profile-pic

Ik kwam bij Ellen om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Ik heb verschillende handvatten gekregen om er zelf mee aan de slag te gaan. En ik ben een stuk bewuster van hoe ik met mezelf en anderen omga. Ik kan nu makkelijker met de verschillende situaties omgaan en ben veel zekerder van mezelf geworden.

Ylvie
profile-pic

Ik had al veel ondernomen tegen mijn slechte gevoel en vermoeidheid. En steeds gaf dat geen voldoening of resultaat. Ik heb een aantal keren coaching bij Ellen gevolgd. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik voel me nu weer goed en ben rustig en ontspannen. En mochten er momenten zijn dat het minder met me gaat pas ik het geleerde toe zodat ik me weer beter voel.

Nelly
profile-pic

Ik heb Ellen als een professionele, kundige, passievolle en ervaringsgerichte trainster ervaren. Ze weet je in beweging te krijgen op een flexibele, structurele en ervaringsgerichte wijze. Ik ben Ellen dankbaar dat ze haar kracht en passie graag wil overdragen.

Ingrid Arts Yogatrainer en coach
profile-pic

Ik heb een gave training bij Ellen gedaan. Ze heeft me enorm gestimuleerd om mijn business de juiste richting op te krijgen. Ellen is doorpakken, aanpakken, no nonsense en veel waarde. Ze weet je heel goed te motiveren, inspireren en activeren. Super tof

Herma Dennekamp Virtual Assistent
profile-pic

De NLP coaching helpt me om me anders op te stellen ten aanzien van veel situaties. En ik krijg ook betere reacties uit mijn omgeving. Ik blijf nu veel meer in contact met mensen waarbij ik me voorheen terugtrok. Voor mij heeft NLP coaching veel positiefs opgeleverd. Ik kan het iedereen zeker aanbevelen

Mevr. I. Thomassen
profile-pic

Een sessie met Ellen heeft ervoor gezorgd dat er bij mij een handvol kwartjes is gevallen.
Ik heb inspiratie gekregen om vervolgstappen te kunnen zetten.

Leyla Cimen Vrouwencoach
profile-pic

Ik ben bij Ellen gekomen omdat ik regelmatig periodes had dat ik me gespannen en slecht voelde. Tevens omdat ik me regelmatig onzeker voel. En ik had er genoeg van dat ik er iedere keer last van had. Ik ben een aantal keren bij een psychotherapeut geweest maar daar had ik niet zoveel baat bij. Ik had over NLP gelezen en had daar direct een goed gevoel bij. De technieken die ik bij Ellen geleerd heb hebben me snel een goed resultaat gegeven. Ik voel me veel beter en ben nu in staat veel situaties beter het hoofd te bieden. Ik ga de toekomst weer met vertrouwen tegemoet. En ik ben blij dat ik Ellen heb leren kennen. Ik kan het iedereen aanraden om NLP te leren. Want na een paar sessies bereik je al heel veel.

Karin
profile-pic

Ellen heeft me heel goed en prettig geholpen met de strategie en opbouw van mijn salespage. Ze heeft geduld, ook met iemand zoals ik, die niet zo technisch is. Bovendien geeft ze veel goede tips waar ik mee vooruit kan.

Saskia Pearl Zangcoach
profile-pic

Ik wil je voor nu heel erg bedanken voor je inzet en prettige manier van werken. Je bent een bijzondere vrouw waar ik mij goed bij voelde en die al veel bij mij veranderd heeft in positieve zin.

Nog heel veel succes met alles wat je doet en wens je het allerbeste toe.

Monique
profile-pic

Ik heb een traject bij Ellen gevolgd. De kracht vond ik met name de live sessies bij haar op kantoor. Ik werd aan de hand genomen in de marketingwereld en alle mogelijkheden voor mijn bedrijf. Ik kon thuis ook eenvoudig verder met implementeren met ondersteuning van de Online Academy die echt vol waarde zit. Zoveel inhoud en te gigantisch voor woorden. Het was helemaal super en ik kan Ellen van harte aanbevelen.

Marije Scheeren Jongeren loopbaancoach
profile-pic

Ellen heeft mij geholpen meer focus te vinden. Ze heeft veel ervaring op het gebied van marketing. Wat ik fijn vind is dat ze mij helpt daarin een weg te vinden die bij mij past. En dat hoeven niet de geijkte paden te zijn. Als je tegen persoonlijke belemmeringen aanloopt, zal ze je op liefdevolle manier een spiegel voorhouden. Door de combinatie van deze eigenschappen en kwaliteiten helpt ze je stappen te zetten in het ondernemerschap én als persoon. En bovendien is het ook nog een leuke spontane vrouw!

Djoeke van Dooren Virtual Assistent
profile-pic

De resultaten die ze behaalt zijn indrukwekkend en spreken voor zich. Ellen is een ervaren en gedreven coach. Ze is uitermate goed in staat om in nauwe samenwerking met een ondernemer te bepalen welke veranderingen de meeste impact zullen hebben op zakelijk succes. Daarnaast kan ze, door haar jarenlange ervaring, adviezen geven op het gebied van netwerken, online marketing, bedrijfsvoering, etc.. Zeker een persoon om te overwegen als je op zoek bent naar iemand die jou zakelijk naar een hoger niveau kan tillen.

Henk Slaats Consultant
>