Over Mij

Mijn interesse in het menselijk brein en gedrag ben ik in mijn opleidingen verder gaan bestuderen. De therapeuten- en coachopleidingen en trainingen, waaronder de NLP Master opleiding die ik volgde hebben me hierin verder ontwikkeld. Ik probeer alles zelf uit, alvorens ik ga toepassen.

Andere mensen de magie en transformatie laten ervaren is geweldig. De afgelopen 10 jaar heb ik heel wat trauma's, angsten, onzekerheden en onwetendheden zien oplossen bij mensen in mijn praktijk. Mijn klanten zijn als een dolle vooruitgegaan, gegroeid en een rijker blijer mens geworden.

Mijn eigen leven heeft zich ook door een bizar grote hoeveelheid en diversiteit aan ervaringen flink uitgedaagd. Hierdoor heb ik een grote en snelle ontwikkeling doorgemaakt. Weinig is me vreemd. In mijn praktijk zal dan ook bijna niemand me verbazen maar wel mijn volledige aandacht hebben. 


Wie is Ellen Borst

Oké, de harde details

Ik ben geboren in 1969 en sinds kort 50!! Ik snap niet dat iedereen daar zo'n ophef over maakt ;). Ik woon in Waalre, het groene dorp (op steenworp afstand van Eindhoven). Samen met mijn lieve man, drie geweldige pubers, waarvan er al twee kamers op wonen, en mijn hondje DJ waar ik nog steeds verliefd op ben.

Wat ik geef

Ik deel met veel liefde en plezier al wat er in mij zit en wat anderen kan helpen. Ik kan niet tegen onrecht en ik steun goede doelen op het gebied van kinderen, huisvesting, natuur, dieren en gezondheid. 

Ik ben praktisch en hou van prikkelen en uitdagen. Met de juiste aandacht en vooral met liefde om te geven gebeuren er echt wonderen. Vraag me iets en laat je verrassen.

Beetje gek

Tja, kan ik dat wel zeggen over mezelf? In ieder geval ben ik allergisch voor saai en ik krijg jeuk van mensen die voor de buitenwereld de boel hoog houden. Nee, het is niet altijd zo perfect. Laten we nou eens stoppen met doen alsof. Dus kom maar op met je verhaal. Ik daag je uit mij te shockeren ;).

Fit blijven

Ik wandel dagelijks met mijn hondje DJ. Het bos ligt in mijn achtertuin, dus daar kun je me zomaar tegenkomen met mijn laarzen, pet of zonnehoed. Verder doe ik aan fitness en fiets ik regelmatig een eind weg. Gezond eten blijft een uitdaging. Want zeg nou zelf. Wat is nu nog gezond? Maar gezondheid heeft zeker mijn interesse.

Dol op

Kruidenthee, drink ik de hele dag. Mijn guilty pleasure is cola zero met een tic. En sushi mag je me elke dag voorschotelen. Het meest dol ben ik op mijn kinderen. Maar een avondje naar de kroeg met een biertje in mijn hand en dansen maakt me ook zielsgelukkig. Nieuwe ervaringen houden me helder en daarom stap ik vaak intuïtief in iets wat ik niet ken. Meestal met verrassende gevolgen.

Mijn inzicht

Mijn conclusie, tot nu toe, is dat ik kijk naar het spel dat leven heet. Er komt horen voorbij, zien, denken en fysieke sensaties. Ik heb geen invloed op wat er opplopt in het leven. Wel doe ik mijn best het beste van mezelf te geven. Daarbij draait levensgeluk voor mij om waardevolle relaties. Welk grote inzicht wil jij met me delen?

Wat me blij maakt

Ik heb een passie voor reizen, rondtrekken over de heel de wereld en nieuwe plekken ontdekken. Met mijn gezin of met een vriendin, ik vind het allemaal te gek. Muziek maakt me blij en van dansen geniet ik enorm. Daarom zijn de dansfeestjes met mijn vriendinnen ook echt leuk. Maar dat had ik hierboven al gezegd. Kun je nagaan.... Om het even up to date te houden. Dat gaat nu allemaal niet.... blèh....

Vooruit, hier is ie dan

Eén van mijn grote liefdes, DJ. Tja, daar hoef ik toch niks meer aan toe te voegen......

>