Businessgeheim onthuld | Ellen Borst

Mijn businessgeheim onthuld

Online ondernemen lijkt eenvoudig maar het vraagt om vele kwaliteiten. En als ondernemer sta je er te vaak alleen voor.

Ik zocht naar een manier van ondernemen met veel vrijheid. Waarbij ik veel mensen kon helpen maar wel écht zelf kan bepalen wanneer ik achter mijn pc kruip. Die flexibiliteit is niet alleen goud waard maar voor mij een voorwaarde geworden.

Dan heb ik het dus niet over mensen die slapend rijk denken te worden. Ik heb niks tegen hard werken. Ik kan er zelf wel wat van hoor. Maar wel wanneer ík dat wil.

Oké, eerlijk is eerlijk, het vinden van mijn ideale manier van ondernemen is niet over één nacht ijs gegaan. En hoewel ik nu een heel eind op weg ben, heb ik ook nog de nodige wensen die ik aan het verwezenlijken ben.

Maar nu, je zit natuurlijk te wachten op dat businessgeheim.

Waarbij je:

  • Een mega bereik creëert
  • Er niet meer alleen voor staat
  • Een groots product in handen krijgt
  • En veel mensen die de sales met jou verzorgen

Het is echt een combinatie van aspecten die ik super belangrijk vind. Eenvoudig kunnen overleggen met specialisten op hun vakgebied. Sparren met andere ondernemers. Hoogwaardige informatie delen met mensen. Mensen helpen als mens en als ondernemer. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook niet te vergeten het plezier in dit alles.

Veel ondernemers werken alsof ze op een eiland zitten. Bang om te delen. Bang voor concurrentie.

Super jammer. Want stel je eens voor. Wat is er mogelijk wanneer iedereen zich open stelt? Bereid is om te delen en samen te werken. Waardevolle kennis en ervaring bij elkaar te brengen. Dan ontstaat er iets groots, iets magisch.

Dát is de basis van deze methode.

Kennis gaan samenvoegen tot een mooi groots product. Iets wat je in je eentje nooit voor elkaar had gekregen.

"Want vele handen maken licht werk”

Dus gaat dit VANZELF? NEE.

Is daar LEF voor nodig? JA, én het resultaat is echt magisch.

Want er is nu niet alleen een product onstaan.

Maar ook een mega netwerk!!!

En we weten allemaal hoe belangrijk een netwerk is als ondernemer zijnde.

Je bereikt mensen die jou tot nu toe niet kenden. En jou anders waarschijnlijk nooit hadden leren kennen.

Hoe dan??

Het product wat je met z’n allen gecreëerd hebt ga je ook met z’n allen in de markt brengen.

Het wordt dus verspreid in ieders netwerk. Zo bereik je dus mega veel mensen en is er veel traffic en zichtbaarheid.

Dat is de magie van samenwerken.

Op deze wijze is ook mijn bijzondere project tot stand gekomen. Met vertrouwen en op mijn tijd en tempo heb ik mijn idee om kennis over Online Tools samen te brengen en te delen vormgegeven. 

Hiervoor ben ik de samenwerking aangegaan met mijn cocreator én goede vriendin Djoeke van Dooren. En heb ik met vele experts de handen ineen geslagen en een groots product tot stand gebracht.

 Nu kan ik echt uren doorgaan om je alles te vertellen over het gave product. Daar is dit artikel eigenlijk niet voor bedoeld. Maar misschien helpt het je wel door een voorbeeld te zien. Dus neem hier gerust een kijkje, en zie het niet als verkoop, maar ter inspiratie voor jezelf.

Dan hoor ik graag welk creatief idee jij denkt toe te passen voor je business. Wil je erover sparren, dan weet je me te vinden. Delen via:

About the Author

Ellen is een ervaren coach die ondernemers op zowel persoonlijk als zakelijk gebied begeleidt. Ze weet haar kennis en ervaring op het vlak van marketing strategieën en psychologie buitengewoon krachtig te combineren. Zo maakt ze positieve impact op het leven en de business van ondernemers.

>